Datorservice och datorkurser i Halmstad för både PC och MAC datorer

Hos Datorhjälp i Halmstad finns lösningar på alla möjliga datorproblem. Om din dator trasig, vill den inte starta, får du konstiga felmedelanden finns Datorhjälp i Halmstad. Vi åtgärdar de flesta datorfelen för din Windows PC & MAC. Om du hör av dig får du antingen ett fast pris enligt prislista för datortjänster, alterantivt ett ungefärligt totalpris i förväg, beroende på jobbets karaktär. För det mesta kan jag fixa dina dator inom tre arbetsdagar. I tid brukar ett datorjobb ta mellan 1-3 timmar.
Startar inte din dator?

Du får hjälp att rensa din dator från virus, skräp-filer ,konstiga meddelanden  osvsom poppar upp. Du får hjälp med datorrensning från sådant som gör datorn onödigt långsam. Datorrensingen gör desutom datorn säkrare.  En Dator samlar efter hand på sig mängder av temporära filer och onödiga program som gör den onödigt långsam och instabil. Av mig får du få datorstädning till ett fast pris. Vissa alvarliga fel och virus  kan skapa stora problem i form av olika spionprogram och trojaner . I värsta fall går ALL data förlorad din data på hårddisken om du råkar ut för ett s.k krypteringsvirus. Därför är det viktigt att alltid ha en uppdaterad säkerhetskopia samt  ett uppdaterat antivirusprogram.Du får hjälp att rensa virus, att ställa in E-post konto, installera Word.

Är din dator trasig? Om din dator har gått sönder ,  behöver lagas utförs mindre hårdvaruuppgraderingar,
som byte av trasig hårddisk, isättning av mer RAM-minne, ett grafikkort, cd-rom läsare, en extra hårddisk osv  m.m.  Om du t.ex. vill byta till en större hårddisk eller en ultrasnabb SSD-disk,  Jag gör inga regelrätta datorreparationer eller lödarbeten, men om du misstänker att din  dator behöver repareras kan det alltid vara en bra idé att prata med mig först. Ofta tror man att datorn behöver lagas när det i själva verket rör sig om mjukvaruproblem, en felaktig drivrutin  eller en komponent som behöver bytas.

Vill du lära dig mer om hur man använder datorn?

Datorkurser och privatlektioner i Windows PC, MAC samt surfplatta. Antingen skräddarsyr vi en egen datorkurs eller så kan du gå en färdig kurs. Om du vill ära dig hantera  digitalkameran, lära dig videoredigering, hantera Word, e-post, hantera surfplattan eller smart mobil. Datorkurser hemma hos dig (RUT-avdrag), eller  i våra fina lokaler.  Boka gärna kurser själv eller i  grupper upp till 10 personer.

Lämna in datorn, boka hembesök eller fjärrsupport, Nästan all It-support kan gen via dessa alternativ
Jag uför datorservice  hos dig om du bor i Halmstad. Du kan också lämna lämna din dator till mig  på Sjömansgatan 6. Vissa jobb lämpar sig bättre via hembesök så som installation av skrivare,  nätverk Hjälp med datorn hemma är berättigad till RUT-avdrag. Datorsupport genom distanssupport kan du få  genom smidig enkel fjärrstyrning.   All datorjälp ges med garanti! Självklart har vi IT-support även för företag och föreningar.

För snabb IT-support RING 070 095 87 41

Om Datorhalmstads ägare Björn Dahlman


Björn Dahlman driver datorhalmstad.se. Jag erbjuder kurser och privatlektioner inom data, foto och videoredigering. Jag erbjuder också datorservice för PC, MAC och din surfplatta. Jag har jobbat som datoransvarig och datorlärare under många år på bland annat Studieförbundet Vuxenskolan.

Jag anses pedagoisk och tappar aldrig tålamodet.- Jag är där för deras skull. Du är här för att lära dig på dina vilkor. Min enkla princip är att det inte finns några dumma frågor.

Jag är utbildad inom dokumentärfilm, medieproduktion och medievetenskap och har en fil. kan i konstvetenskap.

Jag erbjuder datorsupport för din PC, MAC och surfplatta. Jag har lång erfarenhet både av datorservice och att hålla i datorkurser. Hör av dig och berätta om dina datorproblem, oftast brukar jag kunna boka in och åtgärda dina datorbekymmer inom 1-3 dagar. Ett datorjobb tar i regel mellan 1-3 timmar i anspråk. Prisförslag kan du få innan utfört jobb, du ska aldrig behöva vara rädd att priset drar iväg!

Jag håller gärna en datorutbildning för privatpersoner, ditt företag eller din förening. Även privatlektioner, antingen hos mig på Sjömansgatan eller hos dig. Jag kan hålla i datorkurser för nybörjare, Office, Internet, mail, foto och videoredigering, Skype m.m.
Startsida, prislista m.m hittar du här

Att du ska vara nöjd -vare sig med datorservice eller kurser är en hedersak. Är du missnöjd med något - Säg till så ser vi till att åtgärda det så snart det bara är möjligt.

Företag regisserades jag 2008.