Tidsbokning: 070 095 87 41

Snabb hjälp med dina datorproblem

Jag löser dina vanliga och ovanliga datorproblem både på Windows och mac-datorer.  Du kan alltid få kostnadsförslag i förväg.   
Lämna in eller boka fjärrhjälp. Jag gör även hembesök med RUT.

Du kan få hjälp med tex rensing, ominstallation, filrädding, uppsnabbning m.m. Jag håller Datorkurser och privatlektioner i Windows, Mac, Mobiltelefon och surfplatta, digitalfoto och videoredigering m.m.

Jag erbjuder service och datorsupport på nästan alla PC-datorer både på Mac , Windows, Chromebook och din surfplatta.

Jag är främst inriktad på mjukvara men kan ofta byta  tex hårddisk, minnen och batteri i din dator. 

Jag kan tyvärr inte byta din trasiga skärm eller laga datorn om du spillt vättska i den
(Då kan jag hjälpa dig att få ut dina filer samt skriva intyg till försäkrigsbolaget). 

 

Prislista datortjänsterna
Inlämning av dator   799 kr /timme
Dat tar vanligen mellan  1-2 timmar. att få ordning på din dator.

Hembesök 610 kr (RUT-pris) /timme
Exempel på tjänser: Datorsupport, nätverk och felsökning, installation av fiber, nätverk och tv i bostaden, datorlektioner. 

Fjärrstyrning  475kr /30 min eller 795 kr/tim
Datorsupport över nätet på distans. Få din dator fixad utan att behöva lämna hemmet!


Paketerbjudanden
Städning din dator 1399kr I paketet datorrensning ingår, uppdateringar, rensing av spyware, virus, borttagning av onödiga program. Gör din dator både snabbare, stabilare och säkrare. 

Hårddiskräddning 1.500 kr/ Återställning av  raderade filer och hela hårddiskar. Gäller hårddiskar, minneskort eller SSD drivar med icke mekaniska fel.


Hjälp att köpa ny dator  1399 kr
Jag hjälper dig att välja en dator efter dina behov och önskemål. Jag hjälpr dig med beställning , transport  installation av din nya dator, flytt av filer, inkoppling av dator, kringutrustning som tex skrivare och internet hemma hos dig. Jag hjälper dig att se till att din gamla dator tas om hand och återvinns på rätt sätt. Vid hembesök gäller RUT-avdrag som är inräknat i pristet.


Datorlektioner  och kurser 630kr / person ellle 995 kr /par

Studenrabatt 15%


Moms ingår för privatpersoner 
All datorservice kan betalas med Swish, Faktura och Betalkort

Om du behöver hjälp att snabba upp din dator, rensa den från virus, konstiga pop up-fönster och reklam eller annat skräp är mitt datorstädnings-paket perfekt för dig. Generellt blir din dator båda snabbare och säkrare efter min genomgång. Det ger din gamla dator nytt liv helt enkelt.

 Datorer samlar på sig en massa filer över nätet och via olika program som är installerade. Jag städar både med och Windows-datorer. Du kan få hjälp dig att köpa en ny dator, få datorn installerad och jag  för över dina bilder, dokument och andra viktiga filer filer. Jag hjälper både företag, förening  och privatperson  med blandade datorproblem. 

Kontaktformulär

Ring 070-095 87 41

Telefontider:

Vardagar 8-17

DATORHJÄLP I HALMSTAD
på Sjömansgatan 6, Söder

Datorservice till rabatterat pris för din förening

Är du representant för en förening eller företag och vill Erbjuda dina medlemmar rabatt på datortjänster? Hör av dig så kommer vi fram till något! Det kostar dig inget utöver att du efter vår överenskommelse sprider information om mina datortjänster i tex Ert medlemsblad, mailuskick eller på Er hemsida. Idag samarbetar Datorhalmstad tex med flera SPF och PRO föreningar.

Björn Dahlman  Driver  Datorhjälp i halmstad. Har  lång erfarenhet av PC & MAC-datorer samt i att undervisar i foto & data.  Är utbildad inom film och har en fil.kand i konstvetenskap. Jag är bra på att lyssna, försöker alltid vara pedagogisk och har mycket bra tålamod