Få hjälp att skaffa en ny dator

Är det dags att köpa en ny dator? Jag hjälper dig från början till start, inklusive installation i ditt hem.

Du får förslag på dator utifrån dina behov, önskemål och budget.Därefter beställer jag din din nya dator, installerar och uppdaterar den. Jag läger in program och för över dina bilder, dokument och andra filer från din gamla dator. Du får hjälp att lägga in din e-post och annat du önskar dig.

Tack vare RUT-avdraget installerar jag den gärna hemma hos dig också och kan då hjälpa till att lägga till skrivare och router m.m Allt detta gör jag till ett fast pris (Kostnaden för själva datorn tillkommer). Priser hittar du här Är det en Mac, Windows eller Chromebook som passar dig bäst? Är du i behov av en bärbar eller stationär dator? Behöver du ny skrivare eller skräm? Allt anpassat efter vad din budget är och såklart vad du ska använda den till. Ska du bara skriva mail och brev eller ska du arbeta med. fotoredigering och video?

Vi kommer fram till tillsammans vad som blir bäst för dig. Allt till en fast kostnad så att du ska känna dig trygg med att komma igång med din nya dator. Från start till mål. Även om det tar lite extra lång tid så gäller det fasta priset så att du ska känna dig trygg med att komma igång med datorn i lugn och ro.

    dags att köpa ny dator?