Få hjälp att skaffa en ny dator

Är det dags att köpa en ny dator? Jag hjälper dig med val av dator, inköp, installation och flytt av filer m.m Alltid till fast pris.

Om du funderar på att köpa en ny dator så kan jag hjälpa dig med allt du kan tänkas behövas.

Rådgivning, jag önskemål hjälper dig välja dator efter dina behov och önskemål.
Inköp, jag beställer, hämtar och packar upp din nya dator
Filflytt, jag flyttar över dina bilder och dokument med mera till din nya dator.
Installation, jag installerar din nya dator, uppdaterar och lägger in program efter önskemål. tex Office. Du kan även få hjälp att installera datorn hemma om du behöver hjälp med tex skrivare och nätverk. Du betalar samma pris fast då genom RUT- Avdraget.

Jag hjälper dig att installera och köpa en ny dator
Hjälp med inköp av dator

Ring: 070 095 87 41