Datorkurser i Halmstad, lär dig hantera datorn eller mobilen bättre

Gå en datorkurs och bli bättre på att hantera Windows, Mac eller mobil och surfplatta? Hör av dig och berätta vad du är intresserad av att lära dig mer av. Jag kan undervisa i almän dator eller mobilvana, digitalfoto, videoredigering. Du kan boka datorkurser för en grupp eller privatlektioner.

Datorkurser och privatlektioner för Windows PC, Mac eller din surfplatta eller mobiltelefon gör dig säkrare och tryggare på att använda din dator.

Vill du lära dig använda datorn? gå en daatorkur i Halmstad

Den här bilden är AI-generad, dvs personerna på bilden finns inte på riktigt. Är du nyfiken på att testa att skapa bilder med hjälp av AI?

  Datorhjälp i Halmstad eller på distans
  • Vad är Molnet och vad ska det vara bra för?
  • Hur säkerhetskopierar jag mina filer?
  • Bli bättre på att hantera din dator, lär dig mer om tex nätbedrägerier, filhantering, mail och ordbehanlding
  • Lära dig ta bättre och hantera dina digitala bilder
  • Lära dig redigera video, tex dina gamla familjefilmer eller ett dokumentärprojekt

  Privatlektioner eller i små grupper om max 5 personer

  Jag har jobbat som datorlärare under flera år på ett studieförbund och kan skräddarsy datorkurser för dig eller dina vänner. Priser och övrig information hittar du här Jag kan hålla kurser i Windows och Mac-hantering samt lär dig mer om digitlafoto och videoredigering. Jag kan också hjälpa dig använda din surfplatta eller smarttelefonen bättre, tex ladda ner appar och installera bankid.

  Timkostnaden för kursen beror på kurs och hur många ni är, ju fler ni är desto mindre kostnad per person, men jag föredrar små grupper högst 4-5 deltagare. Längd, antal gånger och kursplan lägger jag upp efter behov och önskemål

  Datorkurser och privatlektioner för Windows PC, Mac, surfplatta eller mobiltelefon gör dig säkrare och tryggare på att använda din dator.