Datorkurser för mobil, Windows, Mac, Surfplatta och mobil

Vill du gå en datorkurs eller bli bättre på att hantera din mobil eller surfplatta? Hör av dig och berätta vad du är intresserad av så berättar jag mer! Jag kan undervisa i almän dator eller mobilvana, digitalfoto, videoredigering m.m. Du kan boka datorkurser för en grupp eller privatlektioner.

Jag har jobbat som datorlärare under flera år på ett studieförbund och kan skräddarsy datorkurser för dig eller dina vänner. Priser och övrig information hittar du här Jag kan hålla kurser i Windows och Mac-hantering samt digitlafoto ochvideoredigering. Jag kan också hjälpa dig använda paddan eller smarttelefonen bättre, tex ladda ner appar och installera bankid.

Vill du boka datorservice kan du fylla i formuläret nedan, eller klicka här för att komma till rätt sida

ugglor som gärna hjälper dig med datorn