Mer om Datorhjälp i Halmstad, datorservice för Mac och Windows-datorer

DATORHJÄLP

Datorhjälp i Halmstad har funnits och erbjudit datorservice sedan 2008 och i egna lokaler på Sjömansgatan i Halmstad sedan 2016. Du kan främst få hjälp med olika mjukvaruproblem. Men vissa hårdvarufel kan jag också lösa. Så som att byta din trasiga eller långsamma hårddisk eller uppgradera ram.minnet. Här nere följer exempel på olika datortjänster. Priser och övrig info hittar du på vår startsida.Här nedan hittar du lite olika tjänster Datorhjälp I halmstad erbjuder. Självklart kan du få hjälp med diverser olika datorproblem. Du kan såklart få prisförslag i förväg för all datorhjälp, hör av dig så kommer vi överens. Jag hjälper både företag, privatpersoner och föreningar.

Rensning av virus och spyware
Om du får en massa konstiga meddelanden och pop up fönster med reklam. Du kanske misstänker virus eller spyware. Om datorn är långsam eller beter sig allmänt konstigt. Då hjälper jag dig att städa, rensa stänger av onödiga funktioner som gör din dator långsam och uppdatera datorn så att den blir båda snabbare, stabilare, säkrare och roligare att använda. Detta gör jag till fast pris

Köp av ny dator
Om du funderar på att köpa en ny dator så hjälper jag dig hela vägen. Jag beställer en dator som passar dina behov och din budget. Jag tar hem datorn, installerar Windows och program. Jag uppdaterar och för över dina bilder, dokument och andra viktiga filer från den gamla datorn (Detta går ofta att göra även om den gamla datorn inte startar). Jag hjälper dig sedan att installera e-post, skrivare och kopplar in datorn hemma på ditt nätverk. Allt till fast pris (Inkl Rut-avdrag).

Installation av skrivare

Ibland är det lite krångligare än du tänkt dig att installera skrivaren. Speciellt visa märken och om du vill ansluta den trådlöst. Jag kommer hem till dig och installerar den åt dig!

Byte av hårddisk

Ibland kan byte av en gamal sliten och långsam hårddisk göra underverk för en trött dator. Det kan faktiskt ibland vara det billigaste sättet att förlänga livet och snabba upp en dator på. jag hjälper dig att byta till en ssd-disk föra över dina filer och installera Windows på datorn. Ett alternativ kan vara att klona den gamla disken.