Behöver du hjälp med din dator i Halmstad?

Datorhalmstads startida hittar du här
Datorhjälp i Halmstad har funnits och erbjudit datorservice sedan 2008 och i egna lokaler på Sjömansgatan i Halmstad sedan 2016. Du kan främst få hjälp med olika mjukvaruproblem. Men vissa hårdvarufel kan jag också lösa. Så som att byta din trasiga eller långsamma hårddisk eller uppgradera ram-minnet.
dags att köpa ny dator?

  Hjälp med inköp av dator

  Rensning av virus och spyware
  Om du får en massa konstiga meddelanden och pop up fönster med reklam. Du kanske misstänker virus eller spyware. Om datorn är långsam eller beter sig allmänt konstigt. Då hjälper jag dig att städa, rensa stänger av onödiga funktioner som gör din dator långsam och uppdatera datorn så att den blir båda snabbare, stabilare, säkrare och roligare att använda. Detta gör jag till fast pris

  Köp av ny dator
  Om du funderar på att köpa en ny dator så hjälper jag dig hela vägen. Jag beställer en dator som passar dina behov och din budget. Jag tar hem datorn, installerar Windows och program. Jag uppdaterar och för över dina bilder, dokument och andra viktiga filer från den gamla datorn (Detta går ofta att göra även om den gamla datorn inte startar). Jag hjälper dig sedan att installera e-post, skrivare och kopplar in datorn hemma på ditt nätverk. Allt till fast pris (Inkl Rut-avdrag).

  Installation av skrivare

  Ibland är det lite krångligare än du tänkt dig att installera skrivaren. Speciellt visa märken och om du vill ansluta den trådlöst. Jag kommer hem till dig och installerar den åt dig!

  Byte av hårddisk

  Ibland kan byte av en gamal sliten och långsam hårddisk göra underverk för en trött dator. Det kan faktiskt ibland vara det billigaste sättet att förlänga livet och snabba upp en dator på. jag hjälper dig att byta till en ssd-disk föra över dina filer och installera Windows på datorn. Ett alternativ kan vara att klona den gamla disken.

  Ominstallation av Windows eller MAC-OS

  Ibland är faktiskt det bästa alternativet att installera om datorns operativsystem från början. Kanske är det då dags att passa på att uppgradera från tex Win 7 till 10, Windows 10 till 11. Eller kanske är du rent av sugen på att testa något annorlunda tex Ubhantu Linux eller ChromeOS?

  Installation av ny router

  Är dit internet långsamt eller har du problem med uppkopplingen? Jag hjälper dig att uppdatera din befintliga router eller köpa en ny. självklart hjälper jag dig att installera din nya router hemma (med RUT-avdrag) Jag hjälper dig att välja en router och eventuell förstärkning i form av wifi-extender eller mech-nätverk.

  Gå en datorkurs!

  Vill du lära dig ett nytt program eller bli lite säkrare på att använda din dator? Jag kan skräddarsy datorkurser för dig, par, kompisar dig eller för grupper. Jag kan hålla kurser i Word, chrome, Windows (Windows 7, Windows 10 och Windows 11), MacOS, Premiere Elements m.m