Datorsupport på distans via fjärrstyrning

Fjärrstyrning av dator med Anydesk

Björn Dahlman, det är mig du pratar med när du ringer och det är jag som fixar din dator. Jag finns i Halmstad i Halland, men du kan befinna dig var som helst.

  Med hjälp av programmet AnyDesk kan jag ge dig datorsupport lösa din datorproblem över nätet. Verktyget finner du längst ner på sidan genom att klicka på den blå ikonen. Fjärrsupport utförs efter överenskommelse över telefon och /eller mail. Aktuella priser hittar du här

  Så länge du kan komma åt internet så kan du få hjälp via nätet med dina datorproblem. Du kan få support både på Mac och Windows-dator. vi har hela tiden kontakt via telefon och vi ser båda samma sak på skärmen och kan visa och förklara för varandra.

  Datorhjälp i Halmstad eller på distans

  Detta är mycket vanligt, och det är bedragare som vill ha tillgång till din dator för att sedan kräva dig på pengar. Ofta flera tusen kronor. Kontakta dem absolut inte! Inget seriöst företag tar sig in i din dator och ber dig ringa upp. Dom är inte dom företagen dom utger sig för att vara. Microsoft, ”Windows” eller Mcafee ber aldrig dig att ringa till dem.

  Det är ”dom” som är själva ”viruset”. Detta är ofta enkelt att åtgärda, Det är ofta läskigare än vad det är farligt. Det är till för att skrämma dig! Det är inte förrän du kontaktar dom som du får verkliga problem.

  det hjälper jag till med och jag tar betalt antingen per 30 min eller timme. Priser hittar du här

  Vill du boka hembesök eller lämna in Datorn i Halmstad ska du istället titta här