Datorsupport på distans via fjärrstyrning,

Fjärrstyrning av dator med Anydesk

Björn Dahlman, det är mig du pratar med när du ringer och det är jag som fixar din dator. Jag finns i Halmstad i Halland, men du kan befinna dig var som helst där det finns internet.

  Jag sitter i Halmstad på västkusten, du kan sitta var som helst i välden

  Med hjälp av programmet AnyDesk kan jag ge dig datorsupport lösa din datorproblem över nätet. Verktyget finner du längst ner på sidan genom att klicka på den blå ikonen. Fjärrsupport utförs efter överenskommelse över telefon eller mail. Aktuella priser hittar du här

  Hjälp med datorn via internet

  Så länge du kan komma åt internet så kan du få hjälp via nätet med dina datorproblem. tex om du har du problem med din e-post eller misstänker du att du har fått virus. jag erbjuder support både på Mac och Windows-datorer. vi har hela tiden kontakt via telefon och vi ser båda samma sak på skärmen så att vi kan visa och förklara för varandra.

  Detta är ett mycket vanligt problem, och det är bedragare som vill ha tillgång till din dator för att sedan lura dig på pengar. Ofta flera tusen kronor. Kontakta dem absolut inte, ringer dom lägg på luren och blockera nummret! Inget seriöst företag tar sig in i din dator och ber dig ringa upp eller kontaktar dig på annat vis. Dom är inte dom företagen dom utger sig för att vara. Microsoft, ”Windows” eller Mcafee eller något annat seriöst företag ber aldrig dig att ringa till dem. Dom har inte tillgång till din dator förränn du gör som dom säger

  Det är ”dom” som är själva ”viruset”. Detta är ofta enkelt att åtgärda, Det är ofta läskigare än vad det är farligt. Det är till för att skrämma dig! Det är inte förrän du kontaktar dom som du får verkliga problem.

  Jag hjälper dig med att kontrollera och rensa diverse hot. Jag tar betalt antingen per 30 min eller timme. Priser hittar du här.

  Vill du boka hembesök eller lämna in Datorn i Halmstad ska du istället titta här